Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

customcontent5

Ön itt jár: > >

Nagykereskedés

Webáruházunkban található használt termékeket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja. Amennyiben érdekli nagykereskedelmi kínálatunk, kérjük regisztrálja cégét a következő linken: Viszonteladói regisztráció

Regisztráció után kérjük küldje el részünkre cégkivonatát egyéni vállalkozás esetén vállalkozói igazolványa másolatát a következő e-mailcímre:

nagykereskedelem @ goldchip . hu
 

Ez után kollégánk átnézi regisztrációját és beállítja fiókja státuszát viszonteladóvá, melyről e-mailben értesíti. Ez követően belépve már a viszonteladói nettó árakat látja. Fontos, hogy csak a következő 3 kategóriában van lehetséges viszonteladói vásárlásra:

- Használt számítógép
- Használt laptop, notebook
- Használt monitor

Szintén fontos, hogy legelső vásárkor a minimum összeghatár nettó 100.000Ft vagy 10db termék megvásárlása! A következő vásárlás alkalmával már akár 1db-os tétel is vásárolható.

Szállítást a Magyar Posta futárszolgálata végzi, legelső vásárlás alkalmával utánvételes szállítás nem lehetséges csak is előreutalás. A szállítási költség külön megbeszélés tárgyát képezi vásárolt termékek mennyiségétől függően. A telephelyünkön időpont egyeztetés után személyesen is átvehetők a termékek.