Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

customcontent5

Samsung S24E650 24" FULL HD LED monitor

Social shares
Gyártó: Samsung
Cikkszám: M563732
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szerezhető hűségpontok: 260
Várható szállítás: 2024. április 04.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Gyártó: SAMSUNG
Látható képméret: 24"
Maximális felbontás: 1920 x 1080 Pixel (Full HD)
Maximális fényerő: 250 cd/m2
Kontrasztarány: 1000:1, Mega DCR
Látószög (H/V): 170º / 160º ordm
Válaszidő (Gray to Gray): 5 ms
Színmélység: 16,7 millió
Szabványok: UL, C-Tick, CCC, ENERGY STAR, FCC, VESA, Eco saving

Felszerelések:

Hangszóró: VAN
Állvány: dönthető, állítható magasságú, forgatható

Általános:

Csatolófelület: DVI, D-SUB (VGA), DISPLAY
Szín: fekete
Méret: 554 x 487 x 224 mm
Súly: 5,6 Kg
Extrák: 16:10-es képarány, Keskeny káva, Pivot-funkció, MagicBright3, Falra szerelhető

A terméken használatból eredő nyomok előfordulhatnak, repedés törés nincsen. A működése kifogástalan. VGA és Táp kábel nem jár hozzá. Azt külön 1500Ft-os áron tudjuk biztosítani, bővítések között kiválasztható.

Részletes leírás:

A monitor számtalan funkcióval, például állítható magasságú talppal fokozza a felhasználói élményt és nyújt valóban személyre szabott beállítási lehetőségeket. A csúcstechnológiájú LED monitorok minimális szinten tartják az üzemeltetési költséget, és óvják a környezetet is. Ha ön komolyan veszi a munkát, akkor ez a monitor a tökéletes választás az ön számára.

Fedezze fel a minimál designból kitörő maximális teljesítményt
Tapasztalja meg, milyen a legtökéletesebb monitorélmény a kecses és keskeny kávával. A keskeny kávának köszönhetően a felhasználók munkáját kevesebb zavaró körülmény nehezíti a monitor használata közben, így jobban tudnak koncentrálni az adott feladatra. A megnövelt képernyőfelület megkönnyíti az ikermonitoros munkaállomások telepítését, ezzel is növelve a hatékonyságot. Azok is elégedettek lesznek, akiknek a megjelenés is számít, hiszen a keskeny káva kifinomult külsővel egészíti ki íróasztalát.

Fokozza a munka hatékonyságát állítható magasságú talppal
Találjon rá a tökéletes képélményre az állítható magasságú Samsung monitortalppal. Egyszerű beállítási lehetőségével a felhasználó egyedi igényeire szabhatja a képernyő magasságát és dőlésszögét, hogy az megfeleljen a szemmagasságnak, és ezzel segítse a munka hatékonyságát. Az állítható magasságú talp garantálja, hogy ön mindig a legtökéletesebb képélményt élvezhesse munka közben.

Ismerkedjen meg a Mega Dynamic Contrast képvilágával
A Mega Dynamic kontrasztarány a színek és a képek új világát hozza el önnek, ahol meghökkentően élethű képélményben lesz része. A lélegzetelállító Mega∞ DCR kontrasztarány mélyen sötét feketéket, vakító fehéreket és ragyogó színeket ad vissza. Az ön tekintetét is rabul ejti majd a tűéles kép. A színek kirobbannak a képernyőről, maguk mögé utasítva a többi monitor már szinte unalmasnak tűnő képi világát. Élvezze ön is a multimédiás tartalmakat az őket megillető, professzionális képélménnyel.

Költségcsökkentő technológia az üzleti célok eléréséhez
Csökkentse minimális szintre a munkaköltségeket az új DMPS 0,1 W funkcióval. Ez a funkció gondoskodik róla, hogy a Samsung Business Monitor (SC650 / SC450 / SC200) készenléti üzemmódban mindössze 0,1 wattot fogyasszon. Ez a hihetetlenül alacsony fogyasztás pénzügyi és környezetvédelmi szempontból is előnyös, és ez a teljesítmény páratlan a piacon.

Használja ki maximálisan a teret az egyszerű fali rögzítéssel
Állítsa be a tökéletes monitorpozíciót VESA fali rögzítéssel. Az egyszerűen felszerelhető rögzítés praktikus, biztonságos és kompatibilis, ezért ideális kiegészítő az ön monitorához. Élvezze a lehető legjobb betekintési szöget. Ráadásul a keskeny kialakítással a legtöbbet hozhatja ki a térből.

Forgó talp
A Samsung forgó talp funkciójával könnyen állíthatja a monitor tengelyét, ami nagyon hasznos, ha egy nagyobb csoport nézi a monitor képét.

Képernyőforgatás
Változtassa meg a monitor tájolását az innovatív képernyőforgató funkcióval, amellyel akár 90 fokkal is elforgathatja a monitort, hogy az megfeleljen az adott tartalomnak.

Képernyődöntés
Állítsa be a monitor tökéletes dőlésszögét a képernyődöntés funkcióval, amellyel mindig garantált az ön kényelme.

Környezetvédelmi tanúsítvány - EPEAT
Váltson az EPEAT új zöld tanúsítványával ellátott környezetbarát Samsung LED Business Monitorra. A lecsökkentett készenléti áramfelvétellel ez a környezetbarát monitor tökéletes választás üzleti felhasználáshoz.


Környezetvédelmi tanúsítvány - TCO Display tanúsítvány
A monitor megfelel a TCO Display szabvány szigorú környezetvédelmi elvárásainak. A Samsung monitorok élvonalbeli technológiát, valamint felelősségteljes tervezést és gyártást képviselnek, amellyel egyszerre gondoskodunk az ön és a bolygó jövőjéről.

Környezetvédelmi tanúsítvány - Energy Star
Csökkentse minimális szintre a költségeket az Energy Star besorolást is megszerző Samsung Business Monitorral. Alacsonyabb energiafogyasztásával ez a monitor előnyös a vállalkozásának, és védi a környezetet is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Akik ezt a terméket megvették