ECOLOR WIFI SMART szabályozható asztali lámpa - éjszakai fény beépített akkumulátorral

ECOLOR WIFI SMART szabályozható asztali lámpa - éjszakai fény beépített akkumulátorral
Cikkszám: G49665
Elérhetőség: 7 db raktáron
Szerezhető hűségpontok:
110
Várható szállítás: 2024. május 22.
Átlagos értékelés: (3)
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
ECOLOR WIFI SMART szabályozható asztali lámpa - éjszakai fény beépített akkumulátorral
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

- 16 millió szín
- Egyedileg testre szabható színek alkalmazás segítségével
- Alkalmazás nélkül is használható érintőgomb segítségével
- Zenei ritmus szinkronizálás
- RGBW fényváltó
- Villogó vagy vibráló effektusok
- Hangvezérlés
- APP vezérlés + Érintőgomb
- Bluetooth beépített akkumulátor
- 2m USB töltőkábellel
- Android és IOS kompatibilitás

  • Hangvezérlés: A vezeték nélküli asztali lámpa kompatibilis Alexával és Google Asszisztenssel. Kezelje éjjeli lámpáját egyszerű hangutasításokkal.
  • Hordozható és könnyű: A vezeték nélküli asztali lámpa több órányi világítást biztosít az újratölthető belső 3000 mAh-s akkumulátor segítségével.
  • APP DIY mód: Az Ecolor Life alkalmazáson keresztüli intuitív DIY módunk lehetővé teszi a fényhatások személyre szabását és későbbi elmentését. Az RGB lámpa 2-5 színt tud egyszerre kombinálni, így színesebb vizuális élményt nyújt.
  • Touch & Button Control: Ujjával vagy tenyerével érintse meg az érintőlámpa tetejét 1-2 másodpercig, így könnyen be- és kikapcsolható a lámpa. Nyomja meg a "dimmer" gombot a fényerősség beállításához, a "saját szín" gombbal pedig módosíthatja az előre beállított színeket és jeleneteket.
  • Zene szinkronizálása: A LED asztali lámpa bármilyen típusú zenével szinkronizálható. Választhat a három zenei mód közül, és táncolhat. Lámpa mikrofonnal rendelkezik, de hangszóró nincs benne.

 

Igény szerint a bővítések közül kérhető hozzá hálózati USB töltő adapter, melynek segítségével az eszközt hálózatról is tudja tölteni.


Az Ecolor LED éjjeli lámpák számos alkalomra megfelelnek az Ön igényeinek.

- Alexa light hangvezérléssel, alkalmazásvezérléssel és „Ecolor Life” gombvezérléssel is használható.
- A LED lámpa 3000 mAh újratölthető akkuval rendelkezik, 16 millió színt képes megjeleníteni + 25 jelenet mód + 3 zenei mód + egyedi szín összeállítás. Az időzítő funkcióval rendelkező lámpa elengedhetetlen a szülők jó hangulatához, hogy élvezhessék a színes életet.
- 2700K-6500K meleg fehér kis asztali lámpa szabályozható 1%-100% fokozatmentes fényerő szabályozással rendelkezik, ami nagyon olcsó és praktikus. Hang vezérelt, hordozható, újratölthető, szabályozható éjszakai lámpa különösen hasznos új anyukák számára.

Színes, vezeték nélküli gyerek éjjeli lámpa, védi a szemét

Az Ecolor baba éjszakai lámpa kiváló minőségű ABS-PC anyagból és állandó 55 LED-es lámpából készül. A 2700K - 6500K távirányítós éjjeli lámpa egyenletes és finom meleg fehér fényt bocsát ki, amely jól védi a szemet. Tökéletes állandó asztali lámpaként, hogy gyermekei biztonságban legyenek a sötétben. Akár éjszakai lámpaként, akár olvasólámpaként használja, az Ecolor Alexa LED asztali lámpa kétségtelenül a legjobb választás.

Az Alexa éjjeli lámpa a legjobb ajándék egy újdonsült anyukának. A hangfunkció elengedi az anya kezét, és jobban gondoskodik a babáról éjszaka. A kis lámpa lágy meleg fénye nem sérti a baba szemét és bőrét. A LED-es asztali lámpa a legjobb segítő a gondoskodó anyák számára

Hálószoba időzítővel ellátott éjjeli lámpa nemcsak lágy fénnyel ébreszti fel a gyerekeket reggel, hanem biztonságban érzi magát a sötétben is. Beállíthatja, hogy 1 órára, 2 órára, 4 órára vagy 6 óra után kapcsoljon ki. A memória funkció rögzíti azt az üzemmódot, amelyet legutóbb használt.

Ambient asztali lámpa Sync Music Rhythm színváltoztatáshoz, a legjobb ajándék a jó idő eltöltéséhez

A 16 millió színű LED lámpa 25 motívumprogramot támogat, mint például játék, óceán, tűz, film, olvasás stb. Az alkalmazásban a kamera színválasztóját is használhatja egyedi színének testreszabásához.

Három rendkívül stresszoldó zenei mód: Follow, Bubble, Melody lehetővé teszi, hogy élvezze a kikapcsolódást. Ez a dinamikus vizuális fény szórakoztatóbbá teszi a boldog pillanatokat.

Az Ecolor lámpa gyerekszoba is ideális támogatja a powerbank töltést.

Szobadekorációként is ideális szobákban. Hangulatfényként vagy játéklámpaként is használható.

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 08. 07.
2023. 03. 12.
Nagyon jó termék,nem bántam meg a vásárlást
2023. 02. 11.

Akik ezt a terméket megvették